Matkalla Virossa: ravintolavinkkejä Tarttoon

Artikkelikuva - ravintolavinkkejä Tarttoon, Meat Market Steak & Cocktail

Yksi parhaita juttuja Virossa on se, että kaupungista kuin kaupungista tuntuu löytyvän hinta-laatusuhteeltaan hyviä ravintoloita, viihtyisiä kahviloita, kiinnostavia drinkkibaareja ja hyviä olutpaikkoja. Ihana Tartto ei tee tässä poikkeusta. Tässä muutama hyväksi havaittu paikka Tartossa nälän ja janon sammuttamiseen!

Kohvik Crepp: herkullisia kreppejä ja kevyttä syötävää

Kuka voisi vastustaa tuoreilla marjoilla ja jäätelöllä höystettyä kreppiannosta? Kahvila Crepp sijaitsee hyvällä paikalla Tarton keskustan läpi kulkevalla kävelykadulla. Kahvilan terassi levittäytyy kävelykadulle. Tunnelmaltaan rento Crepp sopii paitsi herkullisiin kahvi- ja kreppihetkiin, myös kevyen lounaan nauttimiseen. Listalla on hyvä valikoima erilaisia salaatteja, suolaisia piiraita ja makeita kreppejä. Myös viiniä löytyy.

Lisätietoa: Kohvik Crepp

20200912-Unelmatrippi-Kohvik-Crepp-Tartto-130722

Emajõe pruulikoda: salamyhkäinen olutbaari

Pieni olutbaari Emajõe pruulikoda on niin piilossa, että sinne ei vahingossa eksy. Paikka sijaitsee Tarton vanhan kauppahallin kellarikerroksessa. Ulkona hallin sivukulmalla on baarin aukiolosta kertova kyltti, mutta mitään ääntä ulos asti ei kantaudu. Alas laskeutuvien rappusten ja muutamien suljettujen ovien jälkeen meinaa usko loppua, mutta ei pidä luovuttaa: sieltä se baari lopulta löytyy. Suosittelen maistamaan erityisesti paikan omaa vehnäolutta Gunnaria – se on erinomaista. Myös hauskoja oluenmaistelulankkuja on saatavilla. Oluiden ja muiden juomien lisäksi tarjolla on pientä baarisyötävää, kuten kanansiipiä.

Lisätietoa: Emajõe pruulikoda

20200912-Unelmatrippi-Emajoe-pruulikoda-Tartto-224035

De Tolly õllebaar: minikokoinen oluttaivas

Toinen oluen ystävää kiinnostava paikka Tartossa on ehdottomasti De Tolly, joka myös on jemmassa maan alla. Kävelykadun päässä lähellä vanhaa kauppahallia sijaitseva baari löytyy pienen talon alakerrasta puiston laidalta. Piskuisessa baarissa on myynnissä vaikuttava valikoima niin virolaisia kuin ulkomaisia pienpanimo-oluita sekä muita juomia. De Tolly toimii päiväsaikaan olutkauppana, ja henkilökunta auttaa mielellään löytämään uusia makuja testailtaviksi.

Lisätietoja: De Tolly õllebaar

Willy & Rudy: tyylikäs kohtaamispaikka cocktaileille

Tarton raatihuoneentorin laidalla sijaitseva cocktailbaari ja gastropubi Willy & Rudy sopii erityisesti ginin ystäville: ginidrinkkien määrä listalla pistää silmät pyörimään päässä. Paikka on trendikäs ja rennon tyylikäs. Ruokalistalla on jaettavia annoksia, salaatteja, keittoja sekä pastaa, ja löytyypä sieltä hampurilaista ja ciabattaakin.

Lisätietoja: Willy & Rudy

Ginidrinkki Willy&Rudyssä

Meat Market Steak & Cocktail: hyvä vaihtoehto illalliselle

Meat Market Steak & Cocktail tarjoilee herkullista ruokaa vähän vaativampaan makuun. Paikka ei ole öky, mutta kuitenkin vähän tasokkaampi ravintola esimerkiksi viipyilevän illallisen nauttimiseen. Tunnelma oli meidän vierailumme aikaan mukavan rauhallinen. Lista painottuu liharuokiin, mutta muutakin löytyy. Myös juomapuoli on kohdillaan, ja täällä voi halutessaan käydä ihan vain drinkilläkin. Ravintola sijaitsee kätevästi Tarton keskustassa kävelykadulla, missä sillä on myös mukavan kokoinen terassialue.

Lisätietoja: Meat Market Steak & Cocktail

20200912-Unelmatrippi-MeatMarket-Steak-Cocktail-Tartto-192334

Onko sinulla hyviä ravintolavinkkejä Tarttoon?


Lue myös:

Pysy matkassa mukana ja seuraa Unelmatrippiä somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *