Kirjoittajasta

Artikkelikuva - Jenni Kurvinen, Pinnacle@Duxton, Singapore

Kiva, että löysit Unelmatrippi-matkablogiin! Blogia pidän minä, Jenni Kurvinen. Olen matkabloggaaja, viestintäalan ammattilainen, uutis- ja somenarkkari, intohimoinen valokuvaaja ja utelias ruokien ja juomien maistelija. Unelmatrippi on matkablogi omatoimireissuistani lähelle ja kauas.

Asun Helsingissä, mutta sammumaton matkakuume houkuttelee minua jatkuvasti kierto- ja automatkoille, pieniin ja tuntemattomiin kyliin, helposti saavutettavaan luontoon ja suuriin kaupunkeihin. Löydät blogista juttuja mm. kahdeksan kuukauden maailmanympärimatkasta, monenlaisista automatkoista eri puolilla maailmaa sekä kaupunkilomista ja telttareissuista Euroopassa.

Minua ajavat maailmalle ennen kaikkea uudet kokemukset ja elämykset, liittyivät ne sitten luontoon, kulttuuriin tai ruokaan.

Reissujalkani on vipattanut jo kaikilla muilla mantereilla paitsi Etelämantereella, mutta ehkä päädyn vielä joskus sinnekin. Tähän mennessä olen käynyt 60 maassa. Seuranani reissussa rähjääntyy tavallisesti puolisoni Hemmo, joka vilahtelee blogin kuvissa ja teksteissä tasaisin väliajoin ja toimii myös kuvausapuna.

Tärkeintä on matka

Poden erityistä rakkautta automatkoja kohtaan, mutta tarpeen vaatiessa matkoillani toimivat kulkuneuvoina kaikki vimpaimet maalla, merellä ja ilmassa. Yöpaikaksi kelpaa niin teltta, hostelli, asuntoauto kuin hotelli.

Tärkeintä on itse reissaaminen, maailmankolkkien ja makujen fiilistely, ei hulppea majoitus tai extreme-kokemukset. En köyhäile, mutta olen kulutietoinen matkaaja, joten blogista löytyy useita postauksia matkojeni kustannuksista.

Sydämeni sykkii automatkojen lisäksi kiertomatkoille, joiden aikana pääsee kokemaan monta eri kohdetta sekä näkemään paikkoja ja elämää, jotka muuten voisivat jäädä pimentoon. Uudet ja tuntemattomat kohteet kiinnostavat, mutta myös vanhoihin tuttuihin paikkoihin on kiva palata etsimään uusia ulottuvuuksia.

Jos haluat jutella blogiyhteistyöstä, ota rohkeasti yhteyttä! Tavoitat minut parhaiten sähköpostitse: jenni (at) unelmatrippi.fi. Lue lisää sivulta Yhteistyö.

Toivottavasti viihdyt Unelmatripin parissa!

Seuraa blogia somessa! Unelmatrippi on aktiivisin Instagramissa ja Facebookissa, ja blogi löytyy myös Tiktokista ja YouTubesta. Minut löydät myös Twitteristä ja LinkedInistä.