Kirjoittajasta

Artikkelikuva - Jenni Kurvinen, Pinnacle@Duxton, Singapore

Kiva, että löysit Unelmatrippi-matkablogiin! Blogia pidän minä, Jenni Kurvinen. Olen paitsi matkabloggaaja, myös viestintäalan ammattilainen, uutis- ja somenarkkari, intohimoinen valokuvien napsija ja vakoilutarinoiden sekä hyvän oluen ystävä.

Asun Helsingissä, mutta sammumaton matkakuume houkuttelee minua jatkuvasti kierto- ja automatkoille, pieniin ja tuntemattomiin kyliin, helposti saavutettavaan luontoon ja suuriin kaupunkeihin. Unelmatrippi on matkablogi omatoimireissuistani lähelle ja kauas: löydät blogista juttuja mm. kahdeksan kuukauden maailmanympärimatkasta, monenlaisista automatkoista eri puolilla maailmaa sekä kaupunkilomista ja telttareissuista Euroopassa.

Reissujalkani on vipattanut jo kaikilla muilla mantereilla paitsi Afrikassa ja Etelämantereella, mutta ehkä päädyn vielä niihinkin. Tähän mennessä olen käynyt yli 50:ssä maassa. Seuranani reissussa rähjääntyy tavallisesti puolisoni, joka vilahtelee blogin kuvissa ja teksteissä tasaisin väliajoin ja toimii myös kuvausapuna.

Tärkeintä on matka

Kulkuneuvoina toimivat tarpeen mukaan kaikki vimpaimet maalla, merellä ja ilmassa, mutta poden erityistä rakkautta automatkoja kohtaan. Yöpaikaksi kelpaavat niin teltta, asuntoauto kuin hotelli tai hostelli – kunhan siellä vain on riittävän siistiä.

Tärkeintä on itse reissaaminen, maailmankolkkien ja makujen fiilistely, eivät hulppeat ökyhotellit tai extreme-kokemukset. En köyhäile, mutta olen kulutietoinen matkaaja, joten blogista löytyy useita postauksia myös matkojeni kustannuksista.

Sydämeni sykkii automatkojen lisäksi erityisesti kiertomatkoille, joiden aikana pääsee kokemaan monta eri kohdetta sekä näkemään paikkoja ja elämää, jotka muuten voisivat jäädä pimentoon. Uudet ja tuntemattomat kohteet kiinnostavat, mutta myös vanhoihin tuttuihin paikkoihin on kiva palata etsimään uusia ulottuvuuksia.

Jos haluat jutella blogiyhteistyöstä, ota rohkeasti yhteyttä! Tavoitat minut parhaiten sähköpostitse: jenni (at) unelmatrippi.fi. Lue lisää sivulta Yhteistyö.

Toivottavasti viihdyt Unelmatripin parissa!

Blogin löydät myös somesta: Unelmatrippi on sekä Instagramissa että Facebookissa. Minut löydät myös LinkedInistä ja Twitteristä.