Matka maailman ympäri

Olimme puolisoni kanssa kahdeksan kuukauden mittaisella maailmanympärimatkalla syyskuusta 2014 toukokuuhun 2015. Reissulla täytimme unelmamme pitkästä breikistä, joka katkaisisi arkiset kuviot.

Voit lukea maailmanympärimatkan taustoista postauksesta Menolippu shortsivyöhykkeelle. Matka maailman ympäri oli ikimuistoinen ja onnistui upeasti. Lähteminen oli elämäni hienoin päätös, joka toi mukanaan korvaamattomia kokemuksia ja uskomattoman hienoja muistoja.

Jos sinulla on haave maailmanympärimatkasta, kannustan painokkaasti antamaan unelmalle siivet ja tekemään päätöksen lähtemisestä – se on nimittäin lopulta hommassa vaikeinta, sen jälkeen muu kyllä hoituu!

Kaikki maailmanympärimatkaan liittyvät postaukseni löytyvät tagin maailman ympäri -takaa. Olen tägännyt kaikki blogin postaukset myös maittain ja kaupungeittain, joten tiettyjä paikkoja koskevat jutut löydät helpoiten blogin yläpalkin valikosta. Siellä ovat mukana paitsi maailmanympärimatkan jutut, myös kaikki muut blogin postaukset eri puolilta maailmaa.

Maailmanympärimatkan jälkeen monet kysyivät meiltä samoja kysymyksiä matkaan liittyen:

Jos haluat kysyä jotakin matkaan liittyen, vastaan mielelläni. Pistä sähköpostia osoitteeseen jenni (at) unelmatrippi.fi. Muiden reissaajien kokemuksia maailman ympäri matkustamisesta löydät kootusti sivulta Maailman ympäri muissa blogeissa.

Pysy matkassa mukana ja seuraa Unelmatrippiä somessa: