Matka maailman ympäri

Olimme Hemmon kanssa kahdeksan kuukauden mittaisella maailmanympärimatkalla syyskuusta 2014 toukokuuhun 2015. Reissulla täytimme unelmamme pitkästä breikistä, joka katkaisisi arkiset kuviot. Voit lukea maailmanympärimatkan taustoista postauksesta Menolippu shortsivyöhykkeelle.

Matka maailman ympäri oli ikimuistoinen ja onnistui upeasti. Lähteminen oli ytimekkäästi ilmaistuna elämäni hienoin päätös, joka toi mukanaan korvaamattomia kokemuksia ja uskomattoman hienoja muistoja. Jos sinulla on haave maailmanympärimatkasta, haluankin painokkaasti kannustaa antamaan unelmalle siivet ja tekemään päätöksen lähtemisestä – se on nimittäin lopulta hommassa vaikeinta, sen jälkeen muu kyllä hoituu!

Kaikki maailmanympärimatkaan liittyvät postaukseni löytyvät tagin maailman ympäri -takaa. Olen tägännyt kaikki blogin postaukset myös maittain ja kaupungeittain, joten tiettyjä paikkoja koskevat jutut löydät helpoiten blogin yläpalkin valikosta. Siellä ovat mukana paitsi maailmanympärimatkan jutut, myös kaikki muut blogin postaukset eri puolilta maailmaa.

Matkan jälkeen monet kysyivät meiltä samoja kysymyksiä matkaan liittyen. Kokosin yleisimmistä kysymyksistä oman postauksensa: Maailmanympärimatkan kysymykset ja vastaukset.

Maailmanympärimatkan pakkauslistan löydät omalta sivultaan Pakkauslista maailmanympärimatkalle. Blogista löytyy myös postaus rinkkojen valinnasta.

Maailmanympärimatkan reitille on niin ikään oma sivunsa: Maailmanympärimatkan reitti. Reitin muodostumista selvennän postauksessa Maailmanympärimatkan reitti – onnistuu se näinkin!

Maailmanympärimatkan budjetista voit puolestaan lukea postauksesta Eurot riviin: mitä maksoi 8 kuukautta maailmalla?

Jos haluat kysyä jotakin matkaan liittyen, vastaan mielelläni. Pistä sähköpostia osoitteeseen jenni (at) unelmatrippi.fi.