Maailman ympäri muissa blogeissa

Artikkelikuva - Kartta

Unelmatrippi-blogin synty liittyy maailmanympärimatkaan, joten lienee selvää, että aihe kiinnostaa minua. Kiinnostus pitkiin, maailman ympäri kiertäviin matkareitteihin ja kokemuksiin noilta matkoilta ei oman maailmanympärimatkani jälkeen ole hävinnyt mihinkään vaan seuraan mielenkiinnolla muiden maailmanympärimatkaajien reissuja.

Omaa matkaa suunnitellessa Google lauloi kuukausia, kun etsimme Hemmon kanssa muiden reissaajien kokemuksia eri kohteista ja vinkkejä kaikesta mahdollisesta omaa matkaamme ajatellen. Niinpä päätin muiden maailmanympärimatkaa suunnittelevien hyödyksi koota tänne blogiin linkkikokoelman suomalaisista maailmanympärimatkaa käsittelevistä blogeista, ja tässä se nyt on. Unelmatripin maailmanympärimatkaa koskeviin juttuihin pääset käsiksi blogin yläpalkista valikosta Maailman ympäri.

Haluatko oman blogisi listalle? Tai tiedätkö jonkun blogin, jossa käsitellään maailmanympärimatkaa, mutta se puuttuu tästä? Heitä meiliä: jenni (at) unelmatrippi.fi. Päivitän listaa jatkuvasti.

Blogeja, joissa kokemuksia maailmanympärimatkalta

Blogit ovat alla aikajärjestyksessä tuoreimmista kokemuksista vanhimpiin. Kannattaa muistaa, että monet vanhemmatkin maailmanympärimatkoja koskevat jutut pätevät ihan täysin myös tänä päivänä. Joissain yhteyksissä julkaisuajankohdalla on kuitenkin enemmän merkitystä, joten siksi toteutin listauksen näin. Olen yrittänyt laittaa linkit niin, että ne menisivät suoraan maailmanympärimatkaa käsitteleviin postauksiin, mutta kaikkien blogien kohdalla se ei täysin onnistunut. Pienellä kahlailulla niistäkin blogeista kuitenkin löytyy tietoa.

Parhaillaan reissussa tai pian lähdössä

Matkalla ympäri maailmaa

2018

Kerran poistuin kotoa

Project Forever

Rahvaat rattahilla

2017

Adalmina’s Adventures

Mikael Ahonen

Palmuasema

Runway – kiitoradalla

2016

Lapsellinen maailma

Tarinoiden taival

2015

Matkakuume

Unelmatrippi

2014

Ja maailma on sun

Meriharakka

Rimma+Laura

2013

Cocoa etsimässä

Suunnaton matka

Suuntana maailma

2012

Kaikki maanosat

2011

Vaihda vapaalle

2010

Matka maailman ympäri

Päivitetty 8.7.2019