Yhteistyö

Haluatko ehdottaa yhteistyötä? Työskentelen mielelläni yritysten ja muiden tahojen kanssa, joiden palvelut ja tuotteet sopivat luontevasti yhteen Unelmatripin teeman kanssa ja hyödyttävät molempia osapuolia. Kirjoitan aina rehellisesti ja asiallisesti. Yhteistyö voi olla blogin teemaan eli matkailuun liittyvä tuote- tai palvelutestaus, sponsoroitu postaus, bloggaaja- ja lehdistömatka, arvonta tai bannerimainos.

Myös muihin kuin blogiin liittyvät viestintäalan työtarjoukset ovat tervetulleita – päivätyössäni blogin ulkopuolella olen viestintäalan ammattilainen. Minulta luonnistuvat esimerkiksi erilaisten tekstien kirjoittaminen ja editointi, viestinnän suunnittelu, valokuvaaminen ja kuvankäsittely. Osaan toimia somessa ammattimaisesti, ja minulla on kokemusta myös videoinnista ja kevyestä videoeditoinnista.

Ota yhteyttä niin keskustellaan, mitä mukavaa voisimme saada yhdessä aikaan! Tavoitat minut parhaiten sähköpostitse: jenni (at) unelmatrippi.fi.

Löydät blogin Facebookista ja Instagramista, ja voit seurata minua myös Twitterissä. Ammatillisen profiilini löydät LinkedInistä.