Yhteistyö

Haluatko ehdottaa yhteistyötä? Jutellaan! Työskentelen mielelläni yritysten ja muiden tahojen kanssa, joiden palvelut ja tuotteet sopivat luontevasti yhteen Unelmatrippi-blogin matkailuteeman kanssa ja hyödyttävät molempia osapuolia. Teen sisällöntuotantoa myös freelancerinä yritysten omiin kanaviin.

Blogiyhteistyö

Blogiyhteistyö voi olla esimerkiksi tuote- tai palvelutestaus, sponsoroitu postaus, bloggaaja- ja lehdistömatka, arvonta tai vaikkapa bannerimainos. Teen yhteistyötä vain sellaisten toimijoiden ja brändien kanssa, jotka tunnen omakseni ja jotka sopivat blogin teemaan eli matkailuun.

Kirjoitan aina rehellisesti ja asiallisesti. Olen sitoutunut noudattamaan vaikuttajien ja yritysten yhteistä eettistä Ping Ethics -koodistoa, jonka tavoitteena on lisätä vaikuttajamarkkinoinnin ja sisällöntuotannon läpinäkyvyyttä.

Blogilla on kuukausittain noin 7000 uniikkia kävijää (keskiarvo kuuden kuukauden ajalta touko-lokakuu 2019). Toimitan mielelläni pyynnöstä käyttöösi blogin mediakortin.

Unelmatripin aktiivisimmat somekanavat ovat Facebook ja Instagram. Unelmatrippi löytyy myös YouTubesta.

Esimerkkejä yhteistyöpostauksista

Artikkelikuva - Hirvihaaran kartano

Elämyksiä Mäntsälässä

Elämyksen Taika, Sarvikota, Hirvihaaran kartano, Panimo Kiiski, Sepänmäen käsityömuseo ja Sälinkään kartano

Freelancer-työt

Myös muihin kuin suoraan blogiin liittyvät viestintäalan työtarjoukset ovat tervetulleita. Päivätyössäni blogin ulkopuolella olen viestintäalan ammattilainen. Ammatillisen profiilini löydät LinkedInistä.

Voin esimerkiksi tuottaa yrityksellesi tai organisaatiollesi erilaisia tekstisisältöjä (tiedotteita, artikkeleita, uutisia, blogitekstejä, somesisältöjä) tai editoida toisten tuottamia sisältöjä, jolloin sinulla säästyy aikaa muuhun. Voin auttaa viestinnän suunnittelussa ja sparrata sosiaalisen median hyödyntämisessä. Voin myös ottaa organisaatiosi käyttöön valokuvia tai käsitellä kuvia, ja minulla on jonkin verran kokemusta myös videokäsikirjoitusten tekemisestä, videokuvaamisesta ja videoeditoinnista.

Ota yhteyttä niin jutellaan, mitä hyödyllistä voisimme saada yhdessä aikaan!

Jenni Kurvinen
jenni (at) unelmatrippi.fi