Yhteistyö

Haluatko ehdottaa yhteistyötä? Työskentelen mielelläni yritysten ja muiden tahojen kanssa, joiden palvelut ja tuotteet sopivat luontevasti yhteen Unelmatrippi-blogin matkailuteeman kanssa ja hyödyttävät molempia osapuolia. Kirjoitan aina rehellisesti ja asiallisesti. Yhteistyö voi olla blogin teemaan eli matkailuun liittyvä tuote- tai palvelutestaus, sponsoroitu postaus, bloggaaja- ja lehdistömatka, arvonta tai vaikkapa bannerimainos.

Esimerkkejä kaupallisista yhteistyöpostauksista:

Finnlines: Automatka Ranskaan – reitti kuukauden automatkalle Eurooppaan

Elämyksen Taika, Sarvikota, Hirvihaaran kartano, Panimo Kiiski, Sepänmäen käsityömuseo ja Sälinkään kartano: Elämyksiä Mäntsälässä

Blogilla on kuukausittain noin 7000 uniikkia kävijää (keskiarvo kuuden kuukauden ajalta touko-lokakuu 2019). Toimitan mielelläni pyynnöstä käyttöösi blogin mediakortin.

Myös muihin kuin suoraan blogiin liittyvät viestintäalan työtarjoukset ovat tervetulleita – päivätyössäni blogin ulkopuolella olen viestintäalan ammattilainen. Ammatillisen profiilini löydät LinkedInistä.

Voin esimerkiksi tuottaa yrityksellesi tai organisaatiollesi erilaisia tekstisisältöjä (tiedotteita, artikkeleita, uutisia, blogitekstejä, somepostauksia) tai editoida toisten tuottamia sisältöjä, jolloin sinulla säästyy aikaa muuhun. Voin auttaa viestinnän suunnittelussa ja sparrata sosiaalisen median hyödyntämisessä. Voin myös ottaa organisaatiosi käyttöön valokuvia tai käsitellä kuvia, ja minulla on kokemusta myös videokäsikirjoitusten tekemisestä, videokuvaamisesta ja videoeditoinnista.

Ota yhteyttä niin jutellaan, mitä hyödyllistä voisimme saada yhdessä aikaan!

Jenni Kurvinen
jenni (at) unelmatrippi.fi

Löydät Unelmatripin myös Facebookista ja Instagramista. Voit seurata minua myös Twitterissä.

Unelmatrippi Instagramissa
Unelmatrippi Facebookissa