Yhteistyö

Haluatko ehdottaa yhteistyötä? Työskentelen mielelläni yritysten ja muiden tahojen kanssa, joiden palvelut ja tuotteet sopivat luontevasti yhteen Unelmatrippi-blogin matkailuteeman kanssa ja hyödyttävät molempia osapuolia. Kirjoitan aina rehellisesti ja asiallisesti. Yhteistyö voi olla blogin teemaan eli matkailuun liittyvä tuote- tai palvelutestaus, sponsoroitu postaus, bloggaaja- ja lehdistömatka, arvonta tai bannerimainos.

Esimerkkejä kaupallisista yhteistyöpostauksista:

Blogilla on kuukausittain noin 7000 uniikkia kävijää (keskiarvo kuuden kuukauden ajalta touko-lokakuu 2019). Toimitan mielelläni pyynnöstä käyttöösi blogin mediakortin.

Myös muihin kuin suoraan blogiin liittyvät viestintäalan työtarjoukset ovat tervetulleita – päivätyössäni blogin ulkopuolella olen viestintäalan ammattilainen. Voin esimerkiksi tuottaa yrityksellesi tai organisaatiollesi erilaisia tekstisisältöjä (tiedotteita, artikkeleita, uutisia, blogitekstejä, somepostauksia) tai editoida toisten tuottamia sisältöjä, jolloin sinulla säästyy aikaa muuhun. Voin auttaa viestinnän suunnittelussa ja sparrata sosiaalisen median hyödyntämisessä. Voin myös ottaa organisaatiosi käyttöön valokuvia tai käsitellä kuvia, ja minulla on kokemusta myös videokäsikirjoitusten tekemisestä, videokuvaamisesta ja videoeditoinnista. Voit lukea lisää minusta ja blogista sivulta Kirjoittajasta. Ammatillisen profiilini löydät LinkedInistä.

Ota yhteyttä niin keskustellaan, mitä hyödyllistä voisimme saada yhdessä aikaan!

Jenni Kurvinen
jenni (at) unelmatrippi.fi

Löydät blogin Facebookista ja Instagramista. Voit seurata minua myös Twitterissä.

Unelmatrippi Facebookissa Unelmatrippi Instagramissa Jenni Kurvinen, Unelmatrippi, Twitterissä