Yhteistyö

Haluatko ehdottaa yhteistyötä? Työskentelen mielelläni yritysten ja muiden tahojen kanssa, joiden palvelut ja tuotteet sopivat luontevasti yhteen Unelmatrippi-blogin matkailuteeman kanssa ja hyödyttävät molempia osapuolia. Kirjoitan aina rehellisesti ja asiallisesti. Toimitan mielelläni pyynnöstä käyttöösi blogin mediakortin.

Yhteistyö voi olla blogin teemaan eli matkailuun liittyvä tuote- tai palvelutestaus, sponsoroitu postaus, bloggaaja- ja lehdistömatka, arvonta tai bannerimainos.

Esimerkki kaupallisesta yhteistyöpostauksesta Finnlinesin kanssa:
Automatka Ranskaan – reitti kuukauden automatkalle Eurooppaan

Myös muihin kuin suoraan blogiini liittyvät viestintäalan työtarjoukset ovat tervetulleita – päivätyössäni blogin ulkopuolella olen viestintäalan ammattilainen. Voin esimerkiksi tuottaa yrityksesi sivustolle matkailuaiheista sisältöä. Löydät ammatillisen profiilini LinkedInistä. Minulta luonnistuvat esimerkiksi erilaisten tekstien (tiedotteet, artikkelit, uutiset, blogitekstit, jne.) kirjoittaminen ja editointi, viestinnän suunnittelu, valokuvaaminen ja kuvankäsittely. Osaan toimia somessa ammattimaisesti ja minulla on kokemusta myös videokäsikirjoitusten tekemisestä, videokuvaamisesta ja videoeditoinnista.

Ota yhteyttä niin keskustellaan, mitä mukavaa voisimme saada yhdessä aikaan!

Jenni Kurvinen
jenni (at) unelmatrippi.fi

Löydät blogin Facebookista ja Instagramista. Voit seurata minua myös Twitterissä.

Unelmatrippi Facebookissa Unelmatrippi Instagramissa Jenni Kurvinen, Unelmatrippi, Twitterissä