Info – kuka, mitä, häh?

Kiva, että löysit Unelmatrippi-blogiin! Blogia pidän minä, Jenni Kurvinen. Käytän suuren osan vapaa-ajastani matkoista haaveiluun, uusien seikkailujen suunnitteluun ja menneiden reissujen muisteluun – sekä tietenkin itse matkustamiseen.

Minua ajavat maailmalle ennen kaikkea uudet kokemukset ja elämykset, liittyivät ne sitten luontoon, kulttuuriin tai ruokaan. Jaan tarinat, kokemukset ja vinkit matkoilta tänne blogiin lukijoiden hyödyksi ja iloksi. Toivottavasti viihdyt seurassa ja inspiroidut!

Jos haluat tietää lisää minusta, klikkaa Kirjoittajasta-sivulle.

Not fluent in Finnish? Check out the pages About the writer and Co-operation.

Mikä Unelmatrippi?

Unelmatrippi-matkablogi sai alkunsa maailmanympärimatkasta, jonka tein puolisoni kanssa syyskuusta 2014 toukokuuhun 2015. Ennen Unelmatrippiä kirjoitin vuosina 2011–2014 matkablogia nimeltä Parasta elämässä.

Matkailu on aina ollut lähellä sydäntäni ja reissaan niin paljon kuin voin. Olen käynyt 60 maassa. Karavaanarisieluani miellyttävät erityisesti kiertomatkat ja automatkailu, joten moni kesäloma on vierähtänyt auton kanssa ympäri Eurooppaa suhaten, teltassa nukkuen, keskiaikaisia linnoja ja vuoristomaisemia bongaillen. Suosikkimaitani Euroopassa ovat Saksa ja Espanja. Myös kaukomaat kiehtovat minua, ja erityisesti Kaakkois-Aasia vetää minua puoleensa. Kun en matkusta, pidän tukikohtaa Helsingissä.

Yleensä matkailen melko säästeliäällä budjetilla, joten viiden tähden hotellit ja fine dining -ravintolat eivät kuulu minun matkoihini, mutta poikkeuksiakin sattuu ja tapahtuu. Reissuseuranani kulkee useimmiten parempi puoliskoni Hemmo, joka vilahtelee blogin kuvissa ja teksteissä tasaisin väliajoin ja toimii myös kuvausapuna.

Mukavia lukuhetkiä Unelmatripin parissa!

Seuraa blogia somessa! Unelmatrippi on aktiivisin Instagramissa ja Facebookissa, ja blogi löytyy myös YouTubesta. Minut löydät myös Twitteristä ja LinkedInistä.