Info – kuka, mitä, häh?

Kiva, että löysit Unelmatrippi-blogiin! Blogia pidän minä, Jenni Kurvinen. Käytän suuren osan vapaa-ajastani matkoista haaveiluun, uusien seikkailujen suunnitteluun ja menneiden reissujen muisteluun – sekä tietenkin itse matkustamiseen.

Minua ajavat maailmalle ennen kaikkea uudet kokemukset ja elämykset, liittyivät ne sitten luontoon, kulttuuriin tai ruokaan. Jaan tarinat, kokemukset ja vinkit matkoilta tänne blogiin lukijoiden hyödyksi ja iloksi. Toivottavasti viihdyt seurassa ja inspiroidut!

Mikä Unelmatrippi?

Unelmatrippi-matkablogi sai alkunsa maailmanympärimatkasta, jonka tein syyskuusta 2014 toukokuuhun 2015. Ennen Unelmatrippiä kirjoitin vuodesta 2011 alkaen matkablogia nimeltä Parasta elämässä.

Matkailu on aina ollut lähellä sydäntäni ja reissaan niin paljon kuin voin. Olen käynyt yli 50:ssä maassa. Karavaanarisieluani miellyttävät erityisesti kiertomatkat ja automatkailu, joten usea kesäloma on vierähtänyt auton kanssa ympäri Eurooppaa suhaten, teltassa nukkuen, keskiaikaisia linnoja ja Alppimaisemia bongaillen. Suosikkimaitani Euroopassa ovat Saksa ja Espanja. Myös kaukomaat kiehtovat minua, ja aina välillä tuleekin lähdettyä myös kauas. Erityisesti Kaakkois-Aasia vetää minua puoleensa. Kun en matkusta, pidän tukikohtaa Helsingissä.

Yleensä reissaan melko säästeliäällä budjetilla, joten viiden tähden hotellit ja fine dining -ravintolat eivät kuulu minun matkoihini, mutta poikkeuksiakin sattuu ja tapahtuu. Reissuseuranani kulkee useimmiten parempi puoliskoni Hemmo, joka vilahtelee blogin kuvissa ja teksteissä tasaisin väliajoin ja toimii myös kuvausapuna.

Mukavia lukuhetkiä Unelmatripin parissa!

Blogin löydät myös somesta: Unelmatrippi on sekä Instagramissa että Facebookissa. Lisätietoa minusta löydät Kirjoittajasta-sivulta – also in English.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *