Lääkettä matkakuumeeseen – tunnelmia Amalfin rannikolta

Artikkelikuva - Amalfin rannikko

Tiedättehän sen lomakautta edeltävän fiiliksen töissä, kun yhtäkkiä koko maailma pitäisi saada parissa päivässä valmiiksi? Juuri sellainen meininki on vallinnut omassa elämässäni jo hetken aikaa, mutta yritän sivuuttaa sen, vaikka töiden lisäksi myös kotona olisi hommia enemmän kuin omiksi tarpeiksi. Erityisesti pakkaushommia, uusi matka kun on tiedossa aivan tuota pikaa!

Balkanin-reissua odotellessa ja maailman valmiiksi saattelemisen lomassa mieleeni muistui viime kevään matka Amalfin rannikolle. Se tuli mieleeni selatessani Dubrovnik-matkaoppaita, joiden kauniit kuvat toivat elävästi mieleen Italian kaikkine tuoksuineen ja makuineen. Kroatian rannikollahan on kovasti samankaltaista kuin Italiassa aina ruokia myöten. Kävimme viime vuonna myös Kroatiassa, mutta eri suunnalla kuin minne nyt olemme menossa.

Amalfin rannikko oli yksi viime vuoden kohokohdista reissurintamalla, sillä melko tyyriistä hinnastaan huolimatta matka oli kerrassaan upea. Seudulla on häikäisevän kaunista. Kirjoitin viime vuonna Amalfin rannikosta useamman postauksen, mutta haluan jakaa vielä muutamia tunnelmakuvia tuolta ihanalta reissulta näin matkakuumeessa kärvistellessäni.

Pariskunta kävelyllä Positanossa
Mies Tavernan terassilla Positanossa
Sitruunoita ja sitruunalikööriä
Amalfin kirkko
Veneitä rannalla
Turisteja Amalfin rannikolla
Merimaisema Amalfin rannikolla
Ravintola odottaa asiakkaita Amalfin rannikolla
Terassiavintola Amalfin rannikolla
Rantabulevardi Amalfin rannikolla
Kapea katu Positanossa
Utuinen merimaisema Amalfin rannikolla
Kivinen ranta Amalfin rannikolla

Onpa muuten mahtava fiilis ajatella, että ihan pian olemme Hemmon kanssa taas etelän maisemissa! Millaisia kesälomasuunnitelmia teillä muilla on?


Lue myös:

Pysy matkassa mukana ja seuraa Unelmatrippiä somessa:

4 vastausta artikkeliin “Lääkettä matkakuumeeseen – tunnelmia Amalfin rannikolta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *