Travel Bloggers Give Back -hyväntekeväisyyskampanja Matkamessuilla

Artikkelikuva - Iguassun putoukset, Brasilia

Tänä vuonna järjestetään toista kertaa matkabloggaajien oma hyväntekeväisyyskampanja Travel Bloggers Give Back. Myös minä olen mukana kampanjassa.

Travel Bloggers Give Back -logo

Viime vuonna kampanja toteutettiin kirppiksenä, ja sillä kerättiin lähes 2000 euroa Nepalin kastittomille lapsille rakennettavaa koulua varten. Tänä vuonna tempauksella tuetaan Laosin lasten koulunkäyntiä, ja toteutus on Matka 2017 -messujen yhteydessä pidettävä valokuvanäyttely.

Näyttelyssä on myynnissä noin 50 matkabloggaajan hienoja valokuvia eri puolilta maailmaa. Itse osallistun kamppikseen kuvalla Iguassun putouksilta. Kaikki myynnissä olevat upeat kuvat näet tempauksen verkkosivuilta – kyllä vain kelpaisi ripustaa seinälle kuvista yksi jos toinenkin!

Kuvia on saatavana kolmessa eri koossa:
10 x 15 cm (5 €)
21 x 30 cm (15 €) ja
30 x 42 cm (25 €).

Kuvat maksetaan paikan päällä käteisellä. Kaikki kerätyt rahat toimitetaan lyhentämättömänä Laosin lasten hyväksi.

TBGB-valokuvanäyttely on esillä Matka 2017 -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 19.–22.1.2017 ja kuvia on mahdollisuus ostaa lauantain ja sunnuntain ajan Rantapallon messuosastolla 7m138.

Matkamessujen sivuilta löytyy messujen ohjelma ja työkalu oman messupäivän suunnitteluun. Samalla lipulla pääsee muuten myös Caravan-messuille, jonne menen myös ihan ehdottomasti fiilistelemään asuntoautoja. Olen matkamessuilla ainakin lauantaina (ja ammattilaispäivänä torstaina), joten jos näet minut siellä hiippailemassa, nykäise ihmeessä hihasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *