Noosan kansallispuistossa

Nousimme jälleen aikaisin Noosan kaupungissa Australian Queenslandissa ja havaitsimme tyytyväisinä, että sää oli hyvä. Karautimme asuntoautollamme Noosan rannassa Noosa Junctionin kohdalla olevalle Laguna Lookout -näköalapaikalle katselemaan maisemia. Maisemia enemmän huomiomme kiinnittyi kuitenkin lintuihin. Puskakalkkunaksi ristimämme kekokana taaperteli pitkin parkkipaikkaa ja papukaija elämöi puussa.

Ajoimme näköalapaikalta pari kilometriä eteenpäin rantaan Noosan kansallispuiston laitamille ja laitoimme auton parkkiin. Lähdimme kävelemään rannan myötäisesti välillä korkeallakin kulkevaa reittiä Boiling Potiin, Tea Tree Baylle, Dolphin Pointiin ja Granite Baylle. Sieltä oikaisimme polkua pitkin metsän läpi Alexandria Baylle ja palasimme sieltä takaisin autolle samaa reittiä kuin tulimmekin. Matkalla oli upeita maisemia!  Jatka lukemista “Noosan kansallispuistossa”

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kaatosateita, grillailua ja pusikoiden kyttäämistä

Australian leirintäalueilla aikaisin nouseminen on järkevää, sillä kuten viimeksi kerroin, iltaisin ei tapahdu yhtään mitään, ja päivisin on paljon kilometrejä ajettavana tai muuta tekemistä. Niinpä heräsimme jälleen aikaisin St Lawrencen ilmaisella leirintäalueella. Yö meni mukavasti, sillä ei ollut kuuma – itse asiassa välillä oli jopa viileää!  Jatka lukemista “Kaatosateita, grillailua ja pusikoiden kyttäämistä”

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail