Hunter Valleyn viinitiloilla

Päivä valkeni pilvisenä ja viileänä viiniköynnösten ja kumpuilevien laidunmaiden Hunter Valleyssä. Päivän ohjelmassa oli käynti viidellä eri viinitilalla viinejä maistelemassa, juusto- ja suklaamaistiaisissa piipahtaminen ja vodkatislaamon antimiin tutustuminen niin ikään maistiaisten kautta. Setti oli meidän mielestämme kattava etenkin hintaansa nähden (55 AUD eli noin 39 euroa), kun kuljetuksetkin sisältyivät hintaan.  Jatka lukemista “Hunter Valleyn viinitiloilla”

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Maisemia Byron Bayssä ja Dorrigon kansallispuistossa

Wategos Beachin parkkipaikalla Byron Bayssä oli tungosta, kun saavuimme sinne kymmenen jälkeen aamulla. Olimme lähteneet leirintäalueelta hetkeä aikaisemmin. Parkkipaikalta pääsee maisemareittiä niemenkärkeen Australian itäisimpään kohtaan. Me katselimme tuota paikkaa ylempää kävelyreitiltä ja Eastern Point Lookoutilta. Oli hemmetin kuuma päivä. Merituuli viilensi onneksi ajoittain edes hieman.

Jatkoimme kävelyreittiä eteenpäin majakalle, joka hohti valkoisena auringossa. Sen pihassa joku muotibloggaaja oli kuvaajansa kanssa työn ääressä. Majakalta oli upea näkymä Tallow Beachille. Palattuamme autolle totesimme jälleen, että Australiassa moni upea maisema on muutaman askeleen päässä tiestä, joten suurta vaivaa ei tarvitse nähdä päästäkseen silmäkarkin ääreen.  Jatka lukemista “Maisemia Byron Bayssä ja Dorrigon kansallispuistossa”

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail