Maisemia Byron Bayssä ja Dorrigon kansallispuistossa

Wategos Beachin parkkipaikalla Byron Bayssä oli tungosta, kun saavuimme sinne kymmenen jälkeen aamulla. Olimme lähteneet leirintäalueelta hetkeä aikaisemmin. Parkkipaikalta pääsee maisemareittiä niemenkärkeen Australian itäisimpään kohtaan. Me katselimme tuota paikkaa ylempää kävelyreitiltä ja Eastern Point Lookoutilta. Oli hemmetin kuuma päivä. Merituuli viilensi onneksi ajoittain edes hieman.

Jatkoimme kävelyreittiä eteenpäin majakalle, joka hohti valkoisena auringossa. Sen pihassa joku muotibloggaaja oli kuvaajansa kanssa työn ääressä. Majakalta oli upea näkymä Tallow Beachille. Palattuamme autolle totesimme jälleen, että Australiassa moni upea maisema on muutaman askeleen päässä tiestä, joten suurta vaivaa ei tarvitse nähdä päästäkseen silmäkarkin ääreen.  Jatka lukemista “Maisemia Byron Bayssä ja Dorrigon kansallispuistossa”

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Brisbanesta surffiparatiisin kautta hippikylään

Majapaikkamme Australian Brisbanessa oli Newmarket Gardens Caravan Park -leirintäalue. Sieltä oli kätevä bussiyhteys keskustaan: matkassa meni reilu vartti. Keskustassa hyppäsimme julkiseen liikenteeseen kuuluvaan vesibussiin, jonka hikisessä kyydissä kuljimme kolmen pysäkin verran RiversideenJatka lukemista “Brisbanesta surffiparatiisin kautta hippikylään”

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail