Matkamessuarvonta

Artikkelikuva - Machu Picchu, Peru

Helsingin Messukeskuksessa järjestetään jälleen 18.–20.1.2019 Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matka Nordic Travel Fair eli tuttavallisemmin Matkamessut. Matkamessujen kanssa samaan aikaan ovat automatkailijoiden iloksi käynnissä myös Caravanmessut, joille pääsee samalla lipulla. Sain Matkamessuilta arvottavaksi kaksi kappaletta messulippuja. Osallistu postauksen lopussa arvontaan ja tempaudu mukaan matkatunnelmiin! Arvonta on päättynyt!

Olen saanut Matkamessuilta aiempina vuosina inspiraatiota matkojen suunnitteluun ja vinkkejä uusista kiinnostavista kohteista. Esimerkiksi ihanan Lübbenaun kanavakylän Saksassa löysimme Hemmon kanssa siten, että juttelimme messuilla Brandenburgin osavaltion edustajan kanssa. Hän oli oikea tietopankki ja antoi loistavia vinkkejä, joiden turvin päätimme suunnistaa melomaan Lübbenauhun.

Kuva: Matkamessut / Verna Kovanen

Tänä vuonna Matkamessuilla on lähes 1000 matkanjärjestäjää, matkakohdetta ja matkailualan palveluyritystä yli 80 maasta. Aikamoinen kattaus! Ohjelmassa on muun muassa asiaa:

 • automatkailusta Yhdysvalloissa (18.1. klo 11–11.30, We Love Cruises Stage)
 • automatkailusta Euroopassa (19.1. klo 16–16.30, Norwegian Stage)
 • vastuullisesta matkailusta (mm. 18.1. klo 12–12.30, Norwegian Stage)
 • asunnon ostamisesta Espanjasta, Thaimaasta, Italiasta, Portugalista ja vaikka mistä
 • erilaisista risteilyistä ja
 • matkailusta kiehtovassa Perussa (20.1. klo 13.30–14, We Love Cruises Stage), jota voin lämpimästi suositella matkakohteeksi omien kokemusteni perusteella.

Koko ohjelmaan voit tutustua Matkamessujen sivuilla. Mikään pakko messuilla ei tietenkään ole kuunnella yhtään esitystä vaan siellä voi kierrellä fiilistelemässä muuten vain ja ammentaa ideoita uusiin seikkailuihin.

Caravanmessuilla ovat esillä uudet matkailuajoneuvot ja -vaunut sekä automatkailijan varusteet ja tarvikkeet. Lisäksi esillä ovat kiinnostavat matkakohteet ja autojen vuokraukseen liittyvät asiat. Jos ilmassa on asuntoauto- tai asuntovaunukuumetta, jo autojen ihastelu voi olla melko vaarallista. 😉

Kuva: Matkamessut / Verna Kovanen

Arvonta: voita liput Matkamessuille!

*Arvonta on päättynyt! Onnea voittajalle!* Kommentoi tähän postaukseen, minne aiot tai haluaisit matkustaa vuonna 2019 ja voit voittaa 2 kpl lippuja Matkamessuille 18.–20.1.2019! Liput ovat sähköisessä muodossa eli toimitan ne voittajalle sähköpostitse. Muista siis jättää sähköpostiosoitteesi, kun kommentoit. Arvonta päättyi 10.1.2019 klo 23. Ilmoitan voittajalle sähköpostitse. Onnea arvontaan! Huomaathan, että jos et ole aiemmin kommentoinut blogiini, kommenttisi julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen.

Pysy matkassa mukana ja seuraa blogia Facebookissa ja Instagramissa.


Lue myös:
Machu Picchun raunioilla
Upean Spreewaldin ytimessä: melontaa Lübbenaussa
2 viikon automatkan budjetti
Kymmenen reissu-unelmaa

84 vastausta artikkeliin “Matkamessuarvonta”

 1. Aikeissa on pääsiäisenä jokin eteläeurooppalainen kohde, toukokuussa Barcelona ja toivottavasti syksyllä jonnekin pidemmälle. 🙂 ja sit pari muutakin reissua. 😀

  1. Ei hassumpi suunnitelma! Key Westissä kannattaa piipahtaa samalla, niin matkalla kuin perillä on tosi nättejä maisemia. 🙂 Kiitos osallistumisesta! Arvonta päättyi ja voittajalle on ilmoitettu.

  1. Siellä on vaikka mitä nähtävää! Mä haluaisin USA:ssa San Franciscoon ja Chicagoon, mutta tuskin vielä tänä vuonna nuo haaveet täyttyvät. Myös junamatka Kanadan halki kiinnostaisi kovasti. Kiitos osallistumisesta! Arvonta päättyi ja voittajalle on ilmoitettu.

 2. Toukokuussa lähden viinimatkalle Italian Apuliaan. Sitä odotellessa talvi menee lentäen.

 3. Aion matkustaa tänä vuonna Kap verdelle ja Napolin kautta Sisiliaan. Haaveissani on pitkään ollut matka Japaniin, mutta luulen että tänä vuonna sinne matkaamiseen ei ole mahdollisuuksia. Ehkä ensi vuonna 🙏🏻

  1. Siellä on käsittääkseni tosi kaunista ja olen itsekin joskus miettinyt, että tuollainen risteily olisi hieno. Kiitos osallistumisesta! Arvonta päättyi ja voittajalle on ilmoitettu.

  1. Mä haluaisin käydä joskus Portossa. Lissabonista ja Sintrasta jäi tosi hyvä fiilis pari vuotta sitten. Kiitos osallistumisesta! Arvonta päättyi ja voittajalle on ilmoitettu.

 4. Haaveissa uusi karibianristeily, varsinkin se, joka kiertää 8 eri maan alueilla

  1. Tuo olisi hieno kierros. On käynyt mielessä, että joskus voisi ehkä mennä. 🙂 Kiitos osallistumisesta! Arvonta päättyi ja voittajalle on ilmoitettu.

 5. Toivottavasti viimein Islantiin, se jäi toteuttamatta miehen polvileikkauksen vuoksi viime vuonna. Ja aurinkoakin olisi päästävä näkemään 🙂

 6. Malediivit on ollut haaveissa jo kauan, josko viimein tänä vuonna 🙂

  1. Itsekin olen vähän haaveillut Malediiveista, mutta tänä vuonna tuskin sinne päädyn. Toivottavasti sinulla reissu onnistuu. 🙂 Kiitos osallistumisesta! Arvonta päättyi ja voittajalle on ilmoitettu.

 7. Kumpa voisin lähteä johonkin reissun. Jättää arjen kelloineen. Majamessuurs ideoita etsisin

  1. Reissut tosiaan katkaisevat mukavasti arjen. Toivottavasti pääset jonnekin. 🙂 Kiitos osallistumisesta! Arvonta päättyi ja voittajalle on ilmoitettu.

 8. Kesällä suuntana ainakin Hollanti ja Lappi
  Haaveissa mm. Romania

 9. Mitään matkoja ei valitettavasti ole suunnitteilla tälle vuodelle. Mutta paikkoja joihin haluaisin matkustaa on ihan hirveän paljon! Ehkä eniten olen haaveillut pääseväni joskus vaeltamaan Mt. Everestin perusleiriin.

  1. Mount Everest -vaellus olisi varmasti upea kokemus. Ihmisellä pitää olla haaveita. 🙂 Kiitos osallistumisesta! Arvonta päättyi ja voittajalle on ilmoitettu.

  1. Ihanaa, Espanjassa on tosi paljon hienoja paikkoja! Täältä blogista löytyy useampi juttu Espanjasta. 🙂 Kiitos osallistumisesta! Arvonta päättyi ja voittajalle on ilmoitettu.

 10. En ole koskaan vielä käynyt ulkomailla ja tänä vuonna viimeinkin olisi tarkoitus suunnata Espanjaan 🙂

  1. Mahtavaa, Espanjassa on vaikka mitä nähtävää! Täältä blogistakin löytyy jo useita juttuja Espanjasta ja lisää on tulossa pian. 🙂 Kiitos osallistumisesta! Arvonta päättyi ja voittajalle on ilmoitettu.

 11. Kotimaan matkailua tulee kesällä taas purjeveneellämme harrastettua.

 12. Haaveilin karibianristeilystä mutta ostin vahingossa lennot Balille.

  1. Hampuri on kiva paikka! Täältä blogista löytyy muutama postauskin sieltä. 🙂 Kiitos osallistumisesta! Arvonta päättyi ja voittajalle on ilmoitettu.

  1. Molemmat ovat varmasti hyviä vaihtoehtoja! Montenegrossa olen käynytkin ja siellä oli tosi kaunista. Kiitos osallistumisesta! Arvonta päättyi ja voittajalle on ilmoitettu.

  1. Aasiassa on paljon houkuttelevia paikkoja! Esim. Malesiassa oli ihanaa, kävimme siellä viime vuonna. Kiitos osallistumisesta! Arvonta päättyi ja voittajalle on ilmoitettu.

  1. Tämä on jonkinlainen haave myös minulla. Tänä vuonna tuskin sinne päädyn, mutta ehkä joskus. Kiitos osallistumisesta! Arvonta päättyi ja voittajalle on ilmoitettu.

 13. Ehkä reissaan Euroopassa vielä tänäkin vuonna, Amerikkaan voi mennä vasta kun ovat päässeet Trumpista eroon.

  1. Amerikassa tosiaan tuo tökkii tällä hetkellä. Toisaalta monessa muussakaan paikassa valtion johto ei niin kovasti miellytä, vaikka muuten maa on kiva. 🙂 Kiitos osallistumisesta! Arvonta päättyi ja voittajalle on ilmoitettu.

 14. Jeps haluuuuun joka paikkaan
  ja ainakin jos on todella lämmintä
  terkuin KarlaVeeeeeee

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *