Suosikkikohteeni Berliini

Se ei ollut rakkautta ensi silmäyksellä eikä vielä toisellakaan. Mutta kuten sanotaan, kolmas kerta toden sanoo. Silloin liekki roihahti: kiinnostus Berliiniin heräsi kunnolla, ja jokainen paluu kaupunkiin on ollut siitä lähtien kuin bensan heittämistä liekkeihin. Berliini on kestosuosikkini. Tämä postaus on minun ja Berliinin tarina.  Jatka lukemista “Suosikkikohteeni Berliini”

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Saksan halki Nürnbergistä Bremeniin

Autolla matkatessa tulee väkisin eteen tilanteita, joissa täytyy joko ajaa turhan pitkältä tuntuva pätkä tai jakaa ajo kahtia ja jäädä matkalle yöksi. Nürnbergistä kohti Bremeniä lähtiessämme meillä oli tällainen tilanne: joko lähes 600 kilometriä ajoa tai välipysähdys. Kuten monesti aiemminkin, valitsimme välietappivaihtoehdon ja jäimme yöksi FuldaanJatka lukemista “Saksan halki Nürnbergistä Bremeniin”

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kaupunkilomalla Nürnbergissä

Olemme Hemmon kanssa seikkailleet autolla ympäri Saksaa lukuisia kertoja. Nürnbergissäkin olimme olleet kerran aikaisemmin – asuntoautoreissulla vuonna 2010 – mutta silloin emme juuri ehtineet kaupunkia katsella. Niinpä matkalla Salzburgista kotia kohti päätimme ottaa Nürnbergin yhdeksi välietapiksemme.  Jatka lukemista “Kaupunkilomalla Nürnbergissä”

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail