Kolmas kuukausi reissua takana

Kolmas maailmanympärimatkan matkakuukausi tuli täyteen jokunen päivä takaperin, joten vuorossa on jälleen katsaus kuluneeseen kuukauteen. Jo aikaa sitten ylitettiin se vaihe, että matkamme on kestänyt pidempään kuin yksikään aiemmin tekemämme matka, työmatkat mukaan lukien. Mahtavaa! Jatka lukemista “Kolmas kuukausi reissua takana”

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Ostareita ja apinoita Singaporessa

Singapore on tunnettu ostosparatiisi. Meillä ei tällä maailmanympärimatkalla ole liiemmin mahdollisuuksia shoppailla, mutta kävimme siitä huolimatta kiertelemässä muutamassa ostoskeskuksessa hipelöimässä tuotteita. Singaporessa on myös kuuluisa eläintarha, jonka myös katsastimme.  Jatka lukemista “Ostareita ja apinoita Singaporessa”

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Gardens by the Bay ja Singaporen valot

Singaporen Gardens by the Bayssä on korkeuksiin nousevia “superpuita”, jotka imitoivat aitojen puiden toimintaa. Näiden värikkäiden, kasveilla vuorattujen rakennelmien lisäksi puutarhasta löytyy paljon muutakin. Gardens by the Bay on suuri virkistysaluekompleksi, joka on osa Singaporen city in a garden -visiota. Kaupungin runsaiden viheralueiden tarkoituksena on parantaa elämänlaatua. Gardens by the Bayn alueelle ei ole pääsymaksua, mutta jos haluaa tutustua Flower Domeen ja Cloud Forestiin, on ostettava pääsylippu. Me tutustuimme maailmanympärimatkalla ainoastaan puutarhan ilmaisiin osiin. Jatka lukemista “Gardens by the Bay ja Singaporen valot”

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail